Colliers iroda

Belsőépítészet:

Fotók:

Bata Tamás

Közösségépítés és munkaerőmegtakarítás közösségi terek kialakításával

Ahhoz, hogy egy szervezetben az egyes egységek közötti #kommunikáció és munka #hatékonyabb legyen, érdemes a munkavállalók közti #bizalmat építeni. Történhet ez HR , coach, mentoring programokkal, a cég által szervezett tudatos fejlesztő vagy játékos kapcsolatteremtő – kapcsolatépítő módon.

Mi, a www.kornyezettervezes.hu -nál a belsőépítészet eszköztárával olyan, #spontán találkozásokra alkalmas helyeket , zónákat tudunk egy irodában kialakítani, amely lehetőséget teremt arra, hogy a #munkavállalók a munkaasztal elhagyása után kapcsolatba lépjenek egymással, spontán kapcsolódások, beszélgetések alakuljanak ki.

A közösségi terekben a #fél-informatív jellegű megbeszélésekre is lehetőség van, egymással szembe fordított akusztikus foteleknél egy laptoppal megbeszélhetőek az 5-10 perces , projekttel kapcsolatos kérdések, amelyeket nem probléma, ha az irodában dolgozó más emberek is hallanak, mert nem tartalmaznak bizalmas információkat.

Gondolkozzunk az irodáról másképp, ne csak a munka, az étkezés és a tárgyalás helyeit teremtsük meg. A Covid korszakot követő időszakban fontosabbak a személyes kapcsolódások és a munkaerőmegtartás, mint valaha. Egy jól szervezett irodával és megfelelő HR támogatással ez elérhető.

A fotókon az újonnan felújított Colliers iroda #közösségi terei láthatóak. Nagy örömmel és elégedettséggel töltött el, amikor láttam, hogy a kollégák használatba veszik az új tereket és szeretik azt. Visszajelzéseik alapján az új terek pozitív hatással, ösztönzőleg hatnak a munkára és segítik a #kapcsolatteremtést, beszélgetést.

#közösségitér #közösség #munkaválalló #munkaerőmegtartás #hr #tanácsadás #mentoring #coach #belsőépítészet #iroda #irodatervezés #irodafelújítás #fitout #közösségépítés #pokeniko #környezettervezés

Itt veheted fel a kapcsolatot velünk