GPC // II. divízió, a Headquarternél megalkotott interior branding elemek ráültetése további divíziókra, egységes arculat megteremtése céljából

Projektleírás

GPC iroda, a második – Miről is szól az Interior Branding?

Tervezés időpontja: 2018. Q4 | Megvalósulás: 2019 Q1

Általános leírás

A Generali többesügynök biztosító cég, a GPC , Hermina Irodaházban lévő főhadiszállása után a 3. divízió irodáját is megterveztük, mely az interior brandingre szolgál kellő példaként: a központi székhelyre korábban kialakított, a cég brandre jellemző belsőépítészeti elemeket, az új helyszín adottságaihoz mérten terveztük át, komplex interior branding , belsőépítészeti tervezés keretében.

Műszaki leírás

Az iroda nagyszámú látogatottsága miatt, közületi használatra alkalmas, akusztikai modulszőnyeg került beépítésre, masszív, biztonsági üveggel ellátott üvegfalak épültek, a teret alkalmassá tettük open space használatra, üveggel zárt irodarészt alakítottunk ki a csendes munkavégzést igénylő dolgozók számára. Több típusú Space Plan – ültetési terv készült a cég számára leghasznosabb, a működést legjobban segítő asztal elhelyezés kialakítása érdekében. 

Design koncepció

A GPC brandre jellemző arculati elemek: a modulszőnyeg, savmart fólia, világító szövegdoboz, bútorok anyagán és színén köszön vissza. A modulszőnyeg mintája a főbb arculati elemekhez vezetik a szemet, miközben úgy választják el a teret, hogy nem használunk válaszfalat.  

Itt veheted fel a kapcsolatot velünk