Seven Hills Distillery Whisky és Gin látványfőzde ill. kóstoló helység

Cím:

3917 Bodrogkisfalud, Petőfi utca 2/A

Projektleírás

A Seven Hills Distillery egy merész álom, mely a szakmaiság, csúcstechnológia és design ötvözetében valósult meg Tokaj Hegyalján, ezzel megnyitva az olyan kézműves lepárlók sorát, ahol a kiemelkedően magas minőségű termékek előállításán túl ugyan ilyen magas színvonalú szolgáltatásokat is nyújtunk!
Hét hegy határolja ezt a csodálatos UNESCO világörökségi territóriumot, ahol egyedi mikroklímában és a történelmi pincék egyikében érlelődnek a whisk(e)yk, ginek, és várnak Rátok, hogy felfedezzétek ezeket a csodálatos italokat!

Okok, amiért mi szeretjük

Jelenleg az egyedüli olyan kézműves whisk(e)y és gin főzde vagyunk, mely a hegyaljai földhöz, klímához és hagyományokhoz szorosan kapcsolódik, ahol a csúcstechnológiával és design-al beoltva teremtünk értéket, amiért érdemes idejönni a világ bármely tájáról. Nem csak ezeknek a különleges párlatoknak az elkészítését hozzuk közelebb hozzátok, hanem akár ki is próbálhatjátok magatokat, hogy milyen whisk(e)y vagy gin főzőmester válna belőletek! Tanult főzőmesterünk irányítása alatt akár saját egyedi receptúrákat is meg tudunk csinálni veletek közösen, melyeket az érlelést követően saját egyedi címkés palackokban juttatunk el hozzátok!

Szolgáltatások

Whisk(e)y és Gin készítési folyamatainak ismertetése, kóstolók tartása, egyedi (közösségi) italok készítése Veletek közösen, szálláshely.

Partnereink

Tervezés/belsőépítészet: studioNeked

Itt veheted fel a kapcsolatot velünk