Ha tetszik Nektek az új brand sikerét segítő modern beton – hagyományos fa design, akkor biztosan érdekel Titeket a háttértörténet is, a sztori, hogy miért lett a @sevenhillsdistillery Whisky lepárlónak a tokaji kis típusházas, romantikus, festői környezetben high tech belső tere? Honnan ez a kontraszt? 🙃

Ha a Tokaji Világörökségi Régióra gondoltok, sokatoknak a dombokkal szabdalt természeti környezet, a kis romantikus, nyeregtetős típusházak juthatnak az eszébe, joggal. (Na és a méltán híres Tokaji Aszú). És igazatok is van…

Seven Hills Destillery

Ám, amikor Dénes, az ötletgazda megkeresett, és mesélt a terveiről és megmutatta a hollandiában gyártott whisky lepárló gépet, már akkor abban a pillanatban tudtam, éreztem, illetve, ahogy ez a „művész” embereknél szokás, ha inspirálónak érzik a feladatot, jött az ihlet, hogy szülessen egy kontrasztra építő épület, ahol a régi és az új, a hagyományos és a modern elemek fognak keveredni.

A whisky lepárló technológia az új oldalon áll, Tokajban, egy hagyományosan a szőlőtermesztés és borászatra alapuló környezetben (régi, hagyományos) egy új iparágat szeretnénk meghonosítani (új). Egy régi, nyeregtetős, fatornácos típusházban (régi) egy modern, beton glettelt falakkal határolt (új) belső üzemet szeretnénk létrehozni. A hideg, beton (hideg) elemek mellé egy meleg , barátságos, természetes (meleg) belső teret alkotunk. A műszaki, ipari, technológia rész mellé egy barátságos, vendégfogadásra alkalmas, meleg környezetet teremtünk. A fekete fal elé fehér lépcső kerül. A fehér fal elé fekete lépcső kerül… Nem is sorolok több kontraszt elemet, Te felfedezel még továbbiakat?

A futurisztikus whisky lepárló gépet látva… A fém és izgalmas fekete kompozit műanyag ötvözetének hidegségét szinte a bőrötökön érezve… Ugye már mindent értetek?

Igen… A lepárló gép anyaghasználata, futurisztikus megjelenése inspirált arra, hogy beépített LED-ekkel, beton és fényes fehér felületek kontrasztjával mutassuk meg a tokaji Világörökségi környezet és a high – tech ipari 🏭 épületszárny közti különbséget.

És jöjjön ajándékba egy kis ráadás… Nektek…

Jöjjön egy videó a tokaji 7 domb – A SevenHillsDistillery otthonáról – Bodrogkisfalud, Bodrogkeresztúr és a Tokaji Világörökségi Régióról… Ami eddig a boráról volt híres… Ám most eljött az idő, hogy lehetőséget adjon a whisky lepárlás meghonosításának is.

Itt veheted fel a kapcsolatot velünk